Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΑΦΟΒΑ!... - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σκάφος των 54 εκ. της οικογένειας Αγγελοπούλου!

http://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201709/okto_yacht_20.jpg 
Το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Αγγελοπούλου,αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ παραθερίζει στο Ιόνιο και αυτές είναι οι φωτογραφίες της απόλυτης χλιδής!
Στο πηδάλιο ο τιμονιέρης έδειχνε έμπειρος, άνετος, αλλά και σταθερός. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε φέρει τον άνεμο στην πρύμνη, ενώ το πλήρωμα λάσκαρε σταδιακά τη μαΐστρα.

Με ραφινάτες μανούβρες οδήγησε με ασφάλεια το σκάφος στον μόλο, όπου και έδεσε με την πρύμνη.
Λίγα λεπτά αργότερα, ντυμένος με λευκό λινό πουκάμισο και τζιν βερμούδα, φορώντας γυαλιά ηλίου και μπλε καπέλο τζόκεϊ που έφερε το όνομα του σκάφους, ο καπετάνιος του εντυπωσιακού σκαριού με την ελληνική σημαία χαλάρωσε πάνω στο ντεκ, καθήμενος στους αναπαυτικούς ριγέ καναπέδες, διαβάζοντας εφημερίδα».



Έτσι ξεκινούσε ένα μυθιστορηματικό ρεπορτάζ εφημερίδας, πριν περίπου 7 χρόνια και το οποίο περιέγραφε παραστατικά τη μεγάλη λατρεία του Ελληνα δισεκατομμυριούχου για τη θάλασσα και τη μεγάλη του αγάπη για τα σκάφη
Είτε αυτά πρόκειται για ιστιοπλοϊκά, σαν το περίφημο 30άμετρο Aquarius Alfa είτε για τα υπερπολυτελή γιοτ, όπως το Alfa Nero των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το εντυπωσιακό Sunrays ή το περίφημο Okto,την 66μετρη θαλαμηγό και υπερπολυτελές πλωτό παλάτι που έχει στη διάθεση της η οικογένεια Αγγελοπούλου από το 2014.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου λατρεύουν το Ιόνιο κυρίως γιατί τους προσφέρει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, κυρίως αυτή την εποχή, στα νερά του Αιγαίου.


Επιπλέον, τα νησιά του Ιονίου είναι ιδανικός προορισμός για μεγάλες θαλαμηγούς, εξαιτίας των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν, ενώ και οι θάλασσες της περιοχής, είναι ήρεμες, χωρίς τα ισχυρά μελτέμια των κυκλαδίτικων νησιών.


Τα τελευταία δύο 24ωρα το εντυπωσιακό Okto βρίσκεται στα ανοιχτά του μικρού λιμανιού του Φισκάρδου της Κεφαλονιάς, μετά το πέρασμα του από την Ιθάκη, όπου η Γιάννα Αγγελοπούλου φωτογραφήθηκε από περιοίκους να κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας του νησιού, στο Βαθύ.
Κατά την παραμονή τους στο Φισκάρδο, το οποίο επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο, το ζεύγος Αγγελοπούλου γευμάτισε στην ταβέρνα της εμβληματικής μαγείρισσας του χωριού, στην Τασία και μάλιστα δέχτηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν μαζί της.


Όσο για το Okto; Σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι, στο μικρό θαλάσσιο πέρασμα που χωρίζει την Κεφαλονιά από την Ιθάκη, αποτέλεσε αγαπημένο φωτογραφικό θέαμα εκατοντάδων τουριστών, οι οποίοι δεν σταματούσαν να βγάζουν φωτογραφίες.
Καθόλου περίεργο καθώς πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς που κατασκευάστηκαν ποτέ.
«Χτισμένο» από την ιταλική εταιρεία ISA Yachts, η οποία έχει σαν βάση της την Ανκόνα, στην Αδριατική, σε συνεργασία με την σχεδιαστική και κατασκευαστική βρετανική ομάδα BMT Nigel Gee, το 66,4 μέτρων σούπερ γιοτ παραδόθηκε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο την Άνοιξη του 2014 και έχει ενταχθεί -μεταξύ των άλλων και- στον στόλο της εταιρείας ενοικίασης Motor Yacht Charter, ενώ παράλληλα βρίσκεται στις λίστες «προς πώληση» αντί του αστρονομικού ποσού των€54,500,000. Βέβαια, στη λίστα αυτή μπαίνουν εξ’ αρχής όλα τα γιοτ και οι θαλαμηγοί, καθώς οι μεγιστάνες ιδιοκτήτες τους ανανεώνουν τακτικά το στόλο τους…

Το Okto διαθέτει μία κυρίως σουίτα, μία VIP σουίτα, τρεις διπλές καμπίνες και μία μονή, όλες τους εντυπωσιακές σε αισθητική, πολυτέλεια και luxurious ανέσεις.
Στο κατάστρωμα της γέφυρας, είναι ο κύριος χώρος ψυχαγωγίας με ένα εντυπωσιακό σαλόνι–κινηματογράφος, εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα ήχου, καθώς και μια τηλεόραση με οθόνη plasma 103 ιντσών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στην θάλασσα.
Το Okto, από την απότομη πρύμνη μέχρι την κομψή επικλινή υπερκατασκευή και την πισίνα διαστάσεων 6.5×4,7 στο κεντρικό πρυμναίο κατάστρωμα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο σε οποιαδήποτε μαρίνα και αν δέσει.
Τα καμπυλωτά του σχήματα και οι κεκλιμένες στιλιστικές του γραμμές, σχέδιο του Andrea Vallicell,δημιουργούν μια αίσθηση ροής στους εξωτερικούς του χώρους και προσθέτει τα μέγιστα στη διαρρύθμιση του καταστρώματος, περνώντας άνετα στο πολυτελές εσωτερικό που σχεδίασε το γραφείο του φημισμένου Μαροκινού φωτογράφου και αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, Alberto Pinto.

Στη γέφυρα υπάρχει ένα κατάστρωμα συνολικής έκτασης 80 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρονται για ηλιοθεραπεία, πρόχειρα γεύματα στη σκιά ή, με προσαρμογή της επίπλωσης, για μια κομψή βραδινή διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.
Αυτό το κατάστρωμα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα προηγμένο στερεοφωνικό σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Videoworks που δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για χορό αργά το βράδυ με μια καταπληκτική θέα στο παρασκήνιο.
Ο χώρος διαθέτει ένα από τα δύο Jacuzzi του σκάφους και ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που είναι εξοπλισμένο με μεγάλα παράθυρα και φεγγίτη, τα οποία δημιουργούν μια φυσική εξωτερική αίσθηση που επιτρέπει στους επισκέπτες να συνεχίσουν τις ασκήσεις τους ανεξαρτήτως καιρού.

Μπροστά από την τιμονιέρα στο πρωραίο κατάστρωμα είναι ένα touch and go ελικοδρόμιο που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει ένα Europcopter EC135.
Αυτό το κατάστρωμα επίσης μπορεί να ανοίξει αποκαλύπτοντας έτσι τα δύο κρυμμένα σκάφη του γιοτ, που μπορούν να πάρουν μπρος μέσα σε λίγα λεπτά.
Δύο ακόμα βοηθητικά σκάφη βρίσκονται στο πίσω μέρος του γκαράζ. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούνται προς τα κάτω για το κύριο πρυμναίο κατάστρωμα μέσω των χαρακτηριστικών σκαλών της ISA Yach που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του πλοίου.
Από εδώ, μπορούν να περιπλανηθούν μέσω των καμπυλωτών 5μετρων γυάλινων συρόμενων πόρτων, τις μεγαλύτερες του είδους τους που έχουν εγκατασταθεί σε Ιταλικό γιοτ, στο πολυτελές κύριο σαλόνι, που επίσης σχεδιάστηκε από την ομάδα του Alberto Pinto.

Ο σχεδιασμός του κύριου καταστρώματος ήταν επίσης μεγάλης σημασίας για την του ομάδα του Pinto. Μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργείται από τη χρήση των γυαλιστερών και περιποιημένων μετάλλων, υψηλής επιφάνειας λάκα και πολυτελή επικαλυμμένη επίπλωση.
Το φυσικό φως που πλημμυρίζει μέσα από τα μεγάλα παράθυρα στην είσοδο από το κεντρικό κατάστρωμα και εκείνων κατά μήκος της πλευράς του σαλoνιoύ, έδωσε στον Pinto την απαραίτητη αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να κάνει χρήση σκουρόχρωμου ξύλου για επένδυση χωρίς τον κίνδυνο της δημιουργίας ενός σκοτεινού περιβάλλοντος.
Ένα φυσικό σατέν ξύλινο δάπεδο προσθέτει μια αίσθηση απαλότητας στο κατά τα άλλα υψηλής ποιότητας περιβάλλον διαβίωσης.
Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές του, η τελική ταχύτητα του Okto φθάνει τους 18 κόμβους, επίδοση σε συνθήκες όπου τα κύματα στη θάλασσα φθάνουν τα δύο μέτρα.
Πλέοντας στην οικονομική ταχύτητα των 13 κόμβων, το Okto είναι σε θέση να φθάσει σε εμβέλεια τα 6.800 μίλια με την ισχύ των δύο CAT 3512C κινητήρων του.




























Πηγή:travelstyle.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40