Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αργολίδα: Ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων πίσω από τη δολοφονία του καπετάνιου

http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2015/07/25/389194/main/argolida1.jpg
Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 37χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία! Ομως, το φαινομενικά ήσυχο σπιτάκι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό αποκάλυψε τα ροζ μυστικά που έκρυβε. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε! Ομως, ένα λάθος στάθηκε μοιραίο...

Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής! Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με
συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται πια υπό έρευνα. Η Ασφάλεια κάνει προσαγωγές υπόπτων από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Περίστροφο

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι της Κοιλάδας γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο, που είχε γίνει πλέον «κοινής χρήσης»! Κοινό μυστικό ήταν επίσης πως η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε... βίλα των οργίων. 


Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση από την Αστυνομία αναφέρουν ότι εκεί γινόταν της... ακολασίας. Ανδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν σχεδόν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής που επίσης έχουν κληθεί να καταθέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν λόγο για σεξουαλικά όργια, ακόμη και περιστατικά ανταλλαγής συντρόφων. «Σε μία κλειστή κοινωνία αυτά μαθαίνονται. Τίποτα δεν μένει κρυφό» ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας.

Η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία έχει αποκτήσει μία δεκάχρονη κόρη με το θύμα και όλο αυτό τον καιρό παρίστανε την τεθλιμμένη χήρα, ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής την ενοχή της. Η 37χρονη κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου και αύριο, Τρίτη, θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Θέατρο επί μήνες


Ρίχνοντας την αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί μήνες, η συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του Θανάση ήταν ατύχημα που έγινε πάνω στον καβγά, μετά την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της. Στοιχείο-κλειδί αποτέλεσε η κατάθεση αυτήκοου μάρτυρα, σύμφωνα με τον οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τους πυροβολισμούς ο Λάμπρου φώναζε και έβριζε, ενώ μία γυναικεία φωνή μιλούσε έντονα και έκλαιγε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, οι δύο πυροβολισμοί στην κοιλιά και το κεφάλι του θύματος είχαν χρονική απόσταση σχεδόν 30 δευτερολέπτων. Αυτό, κατά την Αστυνομία, καταρρίπτει τον ισχυρισμό της 37χρονης για ατύχημα κατά τη διάρκεια πάλης. Αλλωστε, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι γύρω από το τραύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα υπήρχε έγκαυμα που μαρτυρούσε εξ επαφής πυροβολισμό. Αντίθετα, το τραύμα στο κεφάλι φέρεται ότι είχε γίνει από απόσταση που δεν δικαιολογεί την πιθανότητα αυτοτραυματισμού.

«Είναι σίγουρο ότι υπήρχε συνεργός»
Μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου, ανέφερε ότι «το βασικό στοιχείο της δικογραφίας που μας ενδιαφέρει είναι η ομολογία που φέρεται ότι υπάρχει από τη φερόμενη ως δολοφόνο. Επομένως, αναμένουμε -θεωρώ- και για το τυπικό της υπόθεσης την προφυλάκισή της την Τρίτη, εφόσον συμφωνήσουν ανακριτής και εισαγγελέας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων (χωρίς να γνωρίζουν κάποιο συγκεκριμένο, ώστε να το κατονομάσουν): «Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Ομως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μία γυναίκα που πυροβολεί τον σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις ενέργειες για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθί της, να μην είχε συνεργό».

Οι γονείς και η αδερφή του θύματος νιώθουν συγκλονισμένοι, όμως περισσότερο αγωνιούν για την τύχη της 10χρονης κόρης του ζευγαριού, που είναι το δεύτερο θύμα της τραγωδίας. Ο τραγικός πατέρας του θύματος ζητάει να επιβληθούν ισόβια στη νύφη του, ενώ η αδερφή του αδικοχαμένου ναυτικού επιβεβαιώθηκε, καθώς πίστευε ότι αυτή σκότωσε τον Θανάση: «Από την αρχή γνώριζα ότι δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά σημασία έχει ότι πέθανε ο αδερφός μου. Γιατί τον σκότωσε, τόσο καλά που της είχε φερθεί;» αναρωτήθηκε.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί