Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μίτσελ: "Το θέμα λύθηκε στο ημίχρονο"



Ως παρεξήγηση χαρακτήρισε το επεισόδιο Μήτρογλου - Ντομίνγκες, τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός της Βέροιας. Ο Έλληνας φορ παράκουσε την εντολή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ότι όντως ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει εντολή να εκτελεί τα στημένα και ανέφερε ότι το επεισόδιο έληξε στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Παράλληλα, επεσήμανε πως στην ομάδα υπάρχουν κανόνες οι οποίοι και πρέπει να τηρούνται.


Καλό φινάλε με τα δύο γκολ, αλλά νωρίτερα είχε προβλήματα ο Ολυμπιακός με το σκορ να είναι εύθραυστο. Τι δεν πήγε καλά;

"Συμφωνώ μαζί σας. Όμως επίσης αλήθεια είναι ότι πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ. Αυτό που μας έλειπε σήμερα ήταν να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μία καταπληκτική εβδομάδα. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή και πολύ οργανωμένη και μία ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Για αυτό δεν χρειάστηκε καθόλου η παρέμβαση του Ρομπέρτο. Όμως έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να οργανώσουμε καλύτερα το παιχνίδι μας.

Σήμερα το παιχνίδι της Βέροιας είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και τα διεθνή αποτελέσματα. Κερδίζεις 3-0 και είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα".

Τα φώτα έχουν πέσει στον Μήτρογλου τον τελευταίο καιρό. Θεωρείτε ότι ο Μπενίτες με τη σημερινή του εμφάνιση μπαίνει σε μία διαδικασία να κερδίσει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

"Ναι, φυσικά. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος που έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία ματς. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Όλους τους παίκτες θα τους χρειαστούμε. Επίσης να πούμε ότι και ο Εντινγκά ήταν πολύ καλός. Οι επιθετικοί ζουν από το γκολ. Όποιος βάζει γκολ, κερδίζει την προσοχή του προπονητή. Σήμερα υπάρχουν δύο που κέρδισαν την προσοχή μου".

Σκέφτεστε τους Μπενίτες και Μήτρογλου να τους βάζετε μαζί;

"Ναι, θα τους δούμε και μαζί. Επίσης και τον Διαμαντάκο με κάποιον από τους δύο. Έχουμε πολλές δοκιμές που θέλουμε να κάνουμε. Σήμερα η ομάδα κατέληξε να παίζει με 4 παίκτες στο κέντρο όπως με την Ατλέτικο. Μας αρέσει να παίζουμε από τα άκρα. Όλα εξαρτώνται από τον αντίπαλο".

Έχετε καταλήξει στο ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, γιατί υπήρχε ένα μικροεπεισόδιο του Μήτρογλου με τον Τσόρι.

"Τα πέναλτι σουτάρει ο Τσόρι. Αυτή είναι η εντολή. Σήμερα υπήρχε μία παρεξήγηση. Κάτι δεν κατανοήθηκε σωστά, το οποίο λύθηκε στα αποδυτήρια. Μέχρι νεοτέρας εντολής θα τα χτυπάει ο Τσόρι. Έχουμε καταλήξει σε διάφορες αποφάσεις. Υπάρχουν αλλαγές στο ποιος θα εκτελεί κόρνερ, πέναλτι, όλα αυτά είναι προαποφασισμένα".

Ο κ. Γκρανέρο είπε ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει σίγουρα το πρωτάθλημα. Εσείς τι λέτε;

"Η αίσθηση που δίνει ο Ολυμπιακός είναι ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα παρόλο που έχουμε πολύ μέλλον. Έχουμε δώσει όμως μέχρι στιγμής μία καλή αίσθηση. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια του Γκρανέρο. Πιστεύω ότι είναι λόγια που τα εννοούσε, όμως και εμείς εννοούμε ότι δεν ήμασταν καθόλου άνετοι απέναντι στην Βέροια. Ήταν μία πολύ δύσκολη αντίπαλος. Δεν με πιστεύετε όταν σας λέω ότι έχει αλλάξει το ελληνικό επίπεδο. Οι ομάδες είναι πιο οργανωμένες, η φυσική κατάσταση των παικτών καλύτερη και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις.

Φέραμε μία ισοπαλία και είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Εκείνη η ομάδα όταν την επόμενη εβδομάδα ταξίδεψε στον Ατρόμητο, πήρε ισοπαλία και έδειξε ότι θα τα πάει πολύ καλά. Ο Ατρόμητος που είναι δυνατή ομάδα, σήμερα έχασε στην Κρήτη. Να με πιστεύετε όταν λέω ότι το επίπεδο ανεβαίνει. Αν δείτε τα αποτελέσματα στην Ευρώπη είναι ενθαρρυντικά. Μόνο ο Παναθηναϊκός έχασε. Οι ελληνικές ομάδες πάνε πολύ καλά στο διάστημα των δύο ετών που είμαι εδώ. Οι ομάδες δεν πάνε να παίξουν απλώς, αλλά να αγωνιστούν. Ακόμα και έτσι ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως είπε και ο κ. Γκρανέρο".

Το βίντεο με τη συνέντευξη Τύπου από το Olympiacos TV:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40