Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο… «υπεράνω υποψίας» λέκτορας με τα 7.000 αρχεία φρίκης!

Το θέμα των παιδόφιλων εκπαιδευτικών ήρθε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Ανάμεσα στους επτά παιδόφιλους τα ονόματα των οποίων έφθασαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αποπεμφθούν από τα σχολεία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις, είναι και ένας… λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» πρόκειται για έναν 40χρονο λέκτορα στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο οποίος αν και είχε συλληφθεί το 2009, μόλις την Περασμένη Παρασκευή υπεγράφη από τον πρύτανη του ιδρύματος η διαπιστωτική πράξη της αυτοδίκαιης υποχρεωτικής αργίας του. Ολο αυτό το διάστημα φέρεται να είχε παρουσία στις πανεπιστημιακές αίθουσες.

Ο λέκτορας είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2009 κατά τη διάρκεια πολύμηνης επιχείρησης της αστυνομίας που έφερε την κωδική ονομασία «Τσάρλι». Τότε η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει ότι είχαν συλληφθεί 16 άτομα τα οποία εμπλέκονταν σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας. Μια έρευνα που είχε ξεκινήσει μετά από ενημέρωση της Σκότλαντ Γιαρντ για εντοπισμό ηλεκτρονικών ιχνών ατόμων που συμμετείχαν σε διαμοιρασμό πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους μέσω ιστοσελίδας. Στην υπόθεση εμπλέκονταν συνολικά 55 άτομα, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2009 σε βάρος του εν λόγω λέκτορα, στοιχεία από την οποία φέρνει στο φως «Το Εθνος της Κυριακής», οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει δυο σκληρούς δίσκους από το σπίτι του καθηγητή, στους οποίους εντοπίστηκαν και ανακτήθηκαν με ειδικό λογισμικό 7.000 αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) στα οποία απεικονίζονται ανήλικοι ακόμη και 10 ετών.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η κυριακάτικη εφημερίδα επικαλούμενη μαρτυρίες αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο όγκος των αρχείων που είχε στην κατοχή του ο λέκτορας ήταν τεράστιος, ενώ το περιεχόμενο των φωτογραφιών  ήταν τέτοιο που ουδείς μπορεί να αντέξει να δει.

Ο λέκτορας υπεράνω πάσης υποψίας

Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η αποκάλυψη της εμπλοκής του λέκτορα το 2009 είχε προκαλέσει σοκ στην Πάτρα, καθώς ο 35χρονος, τότε, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Πτυχιούχος του πανεπιστημίου Πειραιώς, στο οποίο είχε κάνει και το διδακτορικό του, με μεταπτυχιακές σπουδές σε μεγάλο αγγλικό πανεπιστήμιο και πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έντονη συγγραφική δραστηριότητα αλλά και πλούσιο ερευνητικό έργο, με σπουδές και στη μουσική, ο 40χρονος σήμερα καθηγητής είχε διδάξει μαθήματα σε αρκετά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2010 διορίστηκε λέτορας στο πανεπιστήμιο Πατρών. Το 2001, όπως σημειώνει το Εθνος της Κυριακής, εργάστηκε ως ειδικός συνεργάτης-εμπειρογνώμων του γενικού γραμματέα Εμπορίου στο υπουργείο Ανάπτυξης και αργότερα σε μεγάλη εταιρεία. Ενα χρόνο μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας έγινε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου ως εκπρόσωπος των λεκτόρων.

Οσον αφορά τους ισχυρισμούς του στους αστυνομικούς για το υλικό που είχε βρεθεί στους σκληρούς του δίσκους; Είχε υποστηρίξει ότι το υλικό παιδικής πορνογραφίας ήταν για το ερευνητικό του έργο. Μια δικαιολογία που δεν έπεισε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40