Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν είναι μόνο ο Βρετανός ράπερ πίσω από τον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλεϊ! Μεγαλέμπορος ναρκωτικών είναι το "πρόσωπο κλειδί"! Ποια είναι η γυναίκα αράχνη που χρηματοδοτούσε τους τζιχαντιστές;;;

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν είναι μόνο ο Βρετανός ράπερ πίσω από τον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλεϊ! Μεγαλέμπορος ναρκωτικών είναι το
Πίσω από τον μαυροφορεμένο δήμιο με τη βρετανική προφορά που αποκεφάλισε τον Τζέιμς Φόλεϊ, είναι πιθανό να κρύβεται ο Έιν Ντέιβις. Ένας 30χρονος τζιχαντιστής, πατέρας δυο αγοριών, που δρα στη Συρία.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάμερσμιθ, ένα καταπράσινο προάστιο του Λονδίνου, και έχει άλλα 12 αδέρφια από τις τέσσερις συζύγους του πατέρα του.
Σε ηλικία 4 ετών, μετακόμισε στη Γκάμπια να ζήσει με τη γιαγιά του, γιατί η μητέρα του δεν τον άντεχε! Ωστόσο, όταν μεγάλωσε επέστρεψε στη Βρετανία, όπου ήταν ιδιαίτερα... δραστήριος στο χώρο της παρανομίας. Από ένας "ταπεινός" εγκληματίας" έγινε μεγαλέμπορος ναρκωτικών, με το παρατσούκλι "Biggz", όσο ήταν μέλος μιας συμμορίας του Λονδίνου.
Ο 30χρονος Ντέιβις ασπάστηκε το Ισλάμ πριν από 6-7 χρόνια, όταν ήταν στη φυλακή. Το 2004 καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκιση για κατοχή πυροβόλου όπλου.
Η απόφασή του να φύγει στη Συρία δεν ήταν απλή υπόθεση. Η σύζυγός του Αμάλ Ελ-Ουαχάμπι παρέμεινε με τα δυο παιδιά τους στη Βρετανία και το ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω WhatsApp. Ο Ντέιβις της έστελνε φωτογραφίες ως τζιχαντιστής και μηνύματα που την παρακινούσε να ενταχθεί και η ίδια στους ISIS.
Στις αρχές του Αυγούστου, η Αμάλ Ελ-Ουαχάμπι συνελήφθη και καταδικάστηκε για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Η 27χρονη σύζυγος του Ντέιβις έμπλεξε στην υπόθεση τη φίλη της και φοιτήτρια Ναουάλ Εμσάαντ, από την οποία ζήτησε να κρύψει στο εσώρουχό της 16.000 λίρες και να περάσει τα χρήματα στη Συρία.
Αφού το κατάφερναν αυτό, η Ελ-Ουαχάμπι θα έφευγε μαζί με τα παιδιά για να βρει τον άντρα της και να ενταχθεί στους τζιχαντιστές.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, η ίδια υποστήριξε ότι όταν γνώρισε τον Ντέιβις σε ένα τζαμί στο Δυτικό Λονδίνο σε ηλικία 19 ετών, πίστευε ότι βοηθούσε ανθρωπιστική οργάνωση στη Συρία και δεν είχε καμία σχέση με την τρομοκρατία.
Αλλά η αστυνομία εντόπισε στο κινητό της βίντεο εξτρεμιστών που της είχε στείλει ο Ντέιβις, καθώς και φωτογραφίες του που πόζαρε μαζί με άλλους τζιχαντιστές. Εκείνη, από την πλευρά της, του είχε στείλει μια φωτογραφία του γιου τους με ένα τουρμπάνι που φορούν τα μέλη της ISIS. Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ η φίλη της αθωώθηκε.
newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί