Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ;;;

Πριν δύο μέρες έγραψα για περίεργα πράγματα στον Δήμο Νεμέας και ότι θα περίμενα την αντίδραση της αντιπολίτευσης και μετά θα αναφερόμουν εκτενέστερα.
 Επειδή όμως η αντιπολίτευση απ ότι φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου για άλλη μια φορά μιας και ο κ. Βαφειάδης βρίσκεται στην έκθεση οίνου στον Βόλο που συμμετέχει ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας μαζί με τον δήμαρχο Νεμέας και άλλους Νεμεάτες και βγάζει φωτογραφίες τα τοπία ξεχνώντας τον ρόλο του τόσο αυτός όσο και ο κ. Φρούσιος.
Και θα γίνω πιο συγκεκριμένος
Απ ότι μαθαίνω ο κ. Αντριαννάκος λειτουργώντας καθαρά ρουσφετολογικά έχει πάρει στην θέση ειδικού συμβούλου άτομο που δούλευε πριν ως γκαρσόνι!
Εννοείται πως δεν έχω τίποτα με τα γκαρσόνια ίσα -ίσα που θεωρώ πως είναι μια αξιοπρεπής δουλειά αλλά το θέμα είναι αλλού.
Όταν σε όλους τους Δήμους  παίρνουν ειδικούς συμβούλους άρτια καταρτισμένους για το ρόλο τους που δεν είναι άλλος από το να τους κάνουν βιώσιμους.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Δήμου Κορίνθου που έχει προσλάβει 2 ειδικούς συμβούλους που είναι μηχανικοί και  κάνουν τις μελέτες των έργων για την βελτίωση της περιοχής εκμεταλλευόμενοι και τα επιδοτούμενα πακέτα στήριξης.

ΥΓ1.Για σας κ. Αντριαννάκο ο ειδικός σύμβουλος τι ρόλο έχει στον Δήμο Νεμέας;;;
Μπορεί να αντεπεξέλθει όπως οι παραπάνω;;;

ΥΓ2.Οι αύξηση των τελών του Δήμου που κάνατε πρόσφατα έχει να κάνει με την κάλυψη του μισθού του δήθεν ειδικού συμβούλου που πήρατε;;;

ΥΓ3.Oι Νεμεάτες πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της κρίσης συμφωνούν σε προσλήψεις που γίνονται καθαρά για ψηφοθηρία και τους επιβαρύνουν οικονομικά;;;

 

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Πείτε τα κ. Ράπτη γιατί αν περιμένουμε από Φρούσιο και Βαφειάδη να τα πουν ζήτω που καήκαμε! Ο Γιάννης είναι στο Βόλο με τον Δήμαρχο και έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι!
Καλά να περάσετε παιδιά..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ρε παιδια πειτε κ σε εμας ποιος ειναι ο ειδικος συμβουλος και τον παντρευομαι αυριο. Γιατι με βαση τα λεγομενα του κ. Ράπτη (;;;) ο ειδικος συμβουλος παιρνει 200.000 euro το χρονο. ΕΛΕΟΣ !!! Υποτιματε την νοημοσυνη μας!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ας μας πουν αυτοί που ξέρουν τι δουλειά κάνει αυτό το παιδί στον Δήμο Νεμέας και για πιο λόγο τον πήραν. Εμείς που ξέρουμε πάντως δεν τρώμε κουτόχορτο
Όσο για σένα Λουκία από την Νεμέα που λες ότι να σου τον προτείνουμε για γαμπρό θα σου έλεγα πολύ ευχαρίστως αρκεί να ήξερα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα συζηγικά του καθήκοντα!. Επειδή δεν το ξέρω όμως..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κύριε Ράπτη, κύριε Πάτροκλε και όσοι γνωστοί κρύβεστε πίσω απ' αυτά τα ψευδώνυμα. Δε θα σταθώ στο ότι θέλετε να κάνετε δήθεν αντιπολίτευση στον Ανδριανάκο με ένα ανύπαρκτο θέμα (γιατί είναι ανύπαρκτο)ενώ στην ουσία ο σκοπός σας είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον Βαφειάδη και το Φρούσιο (οι οποίοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα, αφού ούτε σύμβουλο έχει προσλάβει ο Ανδριανάκος, ούτε πληρώνετε από το Δήμο το άτομο που υπαινίσεσθε και γι αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν μ' αυτά που λέτε)
Δε θα σταθώ στο ότι βγάζοντας ο ένας το μάτι του άλλου στο τέλος θα τυφλωθείτε εντελώς από το πάθος της Δημαρχίας.
Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι η Ν.Δ. ενημερώνεται πολύ καλά για τις κινήσεις σας αυτές και δε θα πρέπει να έχετε την αφέλεια να πιστεύετε ότι θα υποστηρίξει κάποιον από τη θρυλική πεντάδα όπως την αποκαλείτε, μετά απ' όλα αυτά.
Δε θα σταθώ σ' όλα αυτά και δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω και δε θα το ξανακάνω, το έκανα μόνο για να σας πω ότι δεν έχετε δικαίωμα να επιτίθεσθε με τόση ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ σ' έναν άνθρωπο (και καταλαβαίνετε τι εννοώ κ. Πάτροκλε) μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τις αρρωστημένες σας πολιτικές φιλοδοξίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ρίχνετε τόσο πολύ το προσωπικό σας επίπεδο και της παράταξης που ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε
Και ελπίζω κύριε Πάτροκλε να γνωρίζετε ιστορία όταν αναφέρεσθε σε ...συζυγικά καθήκοντα και να μην έχετε επηρεαστεί από το ψευδώνυμό σας
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κυρία Ελένη, πειτε τα επιτέλους, γιατί το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ. Μιλάμε πλέον για ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, για ασύστολα ΨΕΥΔΗ, για ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, σαν να μας περνούν για βόδια, για κουτούς. Και δεν καταλαβαίνω κ. Ράπτη, γιατί όλα αυτά. Μέχρι κάποιο σημείο κρατήσατε υψηλό επίπεδο και πράγματι κι εγώ και πολλοί φίλοι μου σας διαβάζαμε για να ενημερωνόμαστε, γιατί φαινόταν να έχετε τις πηγές σας. Όμως χθες έχασα κάθε ιδέα. Το σχόλιο του "Πάτροκλου" έπρεπε να το είχατε κόψει από λογοκρισία. Γιατί είναι ΧΥΔΑΙΟ και όσοι παροικούν τη Νεμέα μπορούν να καταλάβουν. Αλλά και η δική σας ανάρτηση είναι ανυπόστατη και επειδή ξέρω ότι πάντα κάνετε έρευνα πριν δημοσιεύσετε κάτι, το γνωρίζετε κι εσείς. Γιατί από σας ξεκίνησε αυτό που συνέχισε ο Πάτροκλος. Λυπάμαι πολύ και σας είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι λυπηρό αυτό που παρατηρείται τελευταία στο μπλογκ σας και που παλιά δεν υπήρχε ότι σχολιαστές σας προσπαθούν να χτυπήσουν με χτυπήματα χαμηλού επιπέδου, κατινιές και συκοφαντίες, "αδύναμες" ομάδες πληθυσμού, όπως τα ... γυναικόπαιδα. Για μια ακόμη φορά λυπάμαι για τον Πάτροκλο και το επίπεδό του. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω να επανέλθει το μπλογκ σας και οι αναρτήσεις σας στις παλιές καλές σας ημέρες.
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως ο κύριος αυτός κάνει χρέη ειδικού συμβούλου και τον χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος για να γράφει σε μπλογκ καλή ώρα σαν το δικό μου...
Δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα βεβαίως και αν έχω κάνει κάπου λάθος εννοείται πως θα προσπαθήσω να επανορθώσω αλλά μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μου φαίνονται να είναι αληθής.
Περιμένω από την αντιπολίτευση να ψάξει το θέμα και όπου δει παρατυπία να πράξει τα ανάλογα.
Όσο για τα σχόλια που γράφονται στο μπλογκ μου έχω ξαναγράψει πως δεν θα πέσει λογοκρισία. Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου όταν κάποιος δεν βρίζει.
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καταρχάς κα Αργυρίου και κε Άρη εγώ δεν υπαινήχθηκα τίποτα. Απάντησα στην Λουκία που ψάχνει για γαμπρό πως δεν γνωρίζω το άτομο προσωπικά για να της τον προτείνω ως κατάληλο να την παντρευτεί. Εσείς αντιθέτως δείχνετε να γνωρίζετε κάτι και καλό ήταν να μας πείτε και εμάς τι συμβαίνει. Τι χυδαιότητα δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω που την είδατε αφού όπως έγραψα και πριν δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Εσείς όμως το πήγατε αλλού που σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει
Όσο για πολιτικές φιλοδοξίες που γράψατε σας απαντώ με πάσα ειλικρίνεια πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκα να ασχοληθώ με τα κοινά και ούτε στο μέλλον έχω τέτοιες βλέψεις. Όμως επειδή δεν είμαι χθεσινός στην περιοχή σας λέω πως στα τοπικά της Νεμέας κα Αργυρίου έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Πάντως πιστεύω πως η κριτική που κάνω περνάει και στον κόσμο πως είναι καλοπροαίρετη και δεν έχει άλλο σκοπό από το να χτυπήσω τα στραβά του τόπου μου. Πολλές φορές γίνομαι δυσάρεστος αλλά αυτά έχει η κριτική. Πολλές φορές και τα σχόλια είναι κατά μου αλλά και αυτό το δέχομαι. Αυτός που κρίνει πρέπει και να κρίνεται. Αυτά εν ολίγοις.
Ο χρήστης Unknown είπε…
κ. Πάτροκλε και κ Ράπτη, η έλλειψη γνώσης ελληνικών και η χυδαιότητα η οποία συνεχίζεται προδίδει όχι μόνο το ποιόν σας, αλλά και την ταυτότητά σας. Γνωρίζω περισσότερα για τα τοπικά της Νεμέας και για το δικό σας ρόλο και αν δεν σταματήσετε τον κατήφορο που έχετε πάρει, δεν πρόκειται να σας σώσει στη Ν.Δ. ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη ούτε κανείς άλλος, γιατί απλούστατα έχουν ν' ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα. Το ολίσθημά σας σας χαρακτηρίζει και δε διορθώνεται με ανόητες δικαιολογίες ότι δεν γνωρίζετε το άτομο το οποίο στοχοποιήσατε. Και θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτός στη Ν.Δ., που θα παίξει βασικό ρόλο στην επιλογή υποψηφίων δημάρχων και έχει ενημερωθεί για σας και είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας που εσείς καταπατάτε.
Αυτά και ελπίζω να μην αναγκαστώ να επανέλθω
Ο χρήστης Unknown είπε…
Θα επανέλθετε ε;
χα!χα!χα! σιγά μην σπάσουν τα αυγά της καρέτα-καρέτα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν ξέρω ποια είναι η Καρέτα Καρέτα και τι εννοείτε, κι αν εννοείτε κάποιο πρόσωπο μην το συνδέετε μαζί μου, αλλά ξέρω ποια είναι η βλακεία βλακεία. Και μια τελευταία ερώτηση: Κύριε Καλλή, κύριε Γεωργούση, εσείς που συνεργάζεστε τόσο στενά με τον κ. Ράπτη και άρα γνωρίζετε και την ταυτότητά του, συμφωνείτε με το ήθος και το ύφος των παραπάνω; Σας αντιπροσωπεύουν;
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Ευχαριστώ φίλη Ελένη για τα καλά σου λόγια!...
Επειδή εγώ δεν κάνω κολοτούμπες σαν εσένα δεν πρόκειται να απαντήσω πάλι σε σχόλια εκτός και αν πρέπει να διευκρινήσω κάτι. Τα σχόλια πρέπει να είναι για το κοινό και όχι για μένα. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην ξεπεραστούν τα όρια που όλοι καταλαβαίνουμε ποια είναι (βρισιές κ.τ.λ.)Ευχαριστώ και πάλι όλους που με διαβάζουν και σας παρακαλώ να λέτε την γνώμη σας με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιπαραθέσεις.
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γιατί κύριοι ενοχλείστε που ο Κώστας και ο Γιάννης συνεργάζονται με τον Δήμαρχο; Αυτό είναι το πρόγραμμα σας κύριοι τησ Ν.Δ.;
Το καλό του τόπου πρωτεύει από κομματικές ταμπέλες πάρτε το χαμπάρι.
Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε αυτοί οι 3 να ενωθούν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εχουμε πειστει φιλε Νικο για την συνεργασια που λες
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μην λέτε πολλά γιατί η κυρία Αργυρίου έχει προσβάσεις και θα τα μεταφέρει όλα άνωθεν με αποτέλεσμα να τους κάψει και τον Γιάννη και τον Κώστα!
Ο χρήστης ΠΡΟΚΑ είπε…
ΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ είπε…
Αν έχετε μείνει ακόμα στην εποχή των χρισμάτων κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, είστε για κλάματα!
Ο χρήστης ΘΕΟΦΑΝΙΑ είπε…
Καλησπέρα κ. Ράπτη και συγχαρητήρια για το μπλογκ σας. Είσαστε ο μόνος στη Κορινθία που λέτε τα πράγματα όπως έχουν και πιστέψτε με έχουμε ανάγκη από τέτοιες πένες.
Έχω όμως και ένα παράπονο από εσάς. Σίγουρα τα πολιτικά θέματα που ασχολείσθε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον και για τα περιβαλλοντολογικά. Νομίζω πως είναι εξίσου σημαντικά και δεν θα έπρεπε να τα απαξιώνετε τόσο πολύ.
Το πιο επίκαιρο θέμα που έχει σχέση με το περιβάλλον στην περιοχή μας, είναι του ελαιολάδου.
Μπορεί να μου πει κάποιος ποια από τα ελαιοτριβεία της περιοχής μας τηρούν τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια του ελαιολάδου;
Οι προδιαγραφές λειτουργίας τους βασίζονται σε περιβαλλοντικούς νόμους;
Ποια από αυτά έχουν αξιόπιστους και πιστοποιημένους παραγωγούς;
Θα ήταν πολύ χρήσιμο κατ εμέ να κάνετε μια έρευνα και να μας πείτε ποιοι τα τηρούν όλα αυτά.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και περιμένω από εσάς νεότερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.



Ο χρήστης ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΕΜΕΑ είπε…
Κύριε Ράπτη τι έγινε τελικά με το θέμα του ειδικού συμβούλου ?
Θεοφανία δεν τρώμε ούτε κουτόχορτο ούτε ελαιόλαδο...Μην προσπαθείτε να μας αποσυντονίσετε από ένα θέμα που αφορά όλους τους Νεμεάτες αφού όπως ισχυρίζεται ο κ.Ράπτης η αύξηση των δημοτικών τελών που έγινε πρόσφατα οφείλεται στην εξασφάλιση του μισθού του ειδικού συμβούλου .Περιμένουμε να επανέλθετε στο θέμα χωρίς να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας....
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Για κανένα ταγκό κύριοι μπορώ να πω πως είστε πολύ καλοί!
Αν και διέκρινα ότι ο εκνευρισμός και η σύγχυση σας οδήγησαν σε κάποια λάθη. Δεν πειράζει όμως αυτό είναι ανθρώπινο και κατανοητό.
Ειδικά όταν ο χορός φτάνει στο τέλος του..

Ο χρήστης Unknown είπε…
ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΠΡΟΚΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Είχαν και το θράσσος να πουν πως ο Αιβαλης ήταν προδότης για την παράταξη. Τώρα αυτοί τι κάνουν;
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Φίλε Μιχάλη ξεπέρασες τα όρια. Την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι παρόμοιο εσύ η κάποιος άλλος θα αναγκαστώ να σε αποκλείσω απο το μπλογκ. Είμαι κάθετος σε αυτό δεν θα δεχτώ από κανέναν να παρεκλίνει.
Ευχαριστώ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Χρήστος φίλε Πάτροκλε δεν είναι σαν και αυτούς. Για μένα έκανε ένα λάθος αλλά από εκεί και πέρα είναι καλύτερος από όλους τους.
Το ξέρετε πως σε όλα τα συμβούλια που συμετείχε ήταν ο μόνος που κρατούσε συνεχώς σημειώσεις και ήταν πάντα ο πιο ενημερωμένος από όλους;
Κανένας δεν μπορούσε να του παραβγεί.
Απο κει και πέρα ας προσέξουν κάποιοι με τις πράξεις τους μην μετονομαστεί η λεωφόρος παπακωνσταντίνου σε λεωφόρος της ντροπής
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ είπε…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να ψηφίσουμε δεξιούς η αριστερούς. Υπάρχει και ο Συριζα που απότι ξέρω θα κατεβάσει νέους ανθρώπους και φιλόδοξους. Υπάρχει και η Χρυσή αυγή αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει από αυτούς κάποιο άτομο αξιόλογο για υποψήφιος. Ίσως κατέβουν και ανεξάρτητοι.Η Νεμέα έχει ανάγκη από πολυφωνία.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εγώ θα προτιμούσα να τα έβρισκαν δήμαρχος και αντιπολίτευση. Ο δήμος θα ήταν πιο ισχυρός. Πρέπει να είμαστε υπεράνω κομμάτων. Ασε που τους θεωρώ τους πιο ικανούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί