Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ακόμα μια τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι Πράσινοι απλώς... κοιτούσαν και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μια οργανωμένη επίθεση στη διάρκεια του ματς, ενώ η Λάτσιο χωρίς να ανεβάσει στροφές, έφτασε στη νίκη χάρη σε δύο τέρματα του Κόζακ στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Φλοκάρι στο δεύτερο.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο Παναθηναϊκός με 2 βαθμούς, στους 8 έφτασε η Λάτσιο, στους 6 η Τότεναμ που κέρδισε 3-1 τη Μάριμπορ που έμεινε στους 4β.

Μόνο στο πρώτο 15λεπτο φάνηκε στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Από κει και πέρα η ελληνική ομάδα φανέρωσε τις γνωστές αδυναμίες που έχει. Μηδενική κυκλοφορία της μπάλας, καμία προσωπική ενέργεια, με τους περισσότερους παίκτες να μην μπορούν να αλλάξουν ούτε μία μπαλιά και απλά...να διώχνουν.

Οι «λατσιάλι», που δεν μπήκαν καλά στο ματς, κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν έπρεπε να φορτσάρουν για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ανεβάζοντας λίγο την πίεσή του στη μεσαία γραμμή πήραν τα ηνία του αγώνα και μέσα σε διάστημα 18 λεπτών πέτυχαν δύο τέρματα με τον Κόζακ κι από κει και πέρα είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι με τη Ρόμα.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, στο 20΄, όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία Χουχούμη, Σπυρόπουλου και σέντρα του τελευταίου, ο Ράντου πρόλαβε να διώξει προ του Τοτσέ που ήταν έτοιμος να πλασάρει. Δύο λεπτά μετά κι ενώ μέχρι τότε δεν είχε μπει στην περιοχή των «πρασίνων», η Λάτσιο προηγήθηκε.

Ο Βύντρα ενώ μάρκαρε τον Κόζακ στην περιοχή απομακρύνθηκε από τον αντίπαλό του και ο Τσέχος με ψηλοκρεμαστό σουτ αιφνιδίασε τον Καρνέζη (1-0). Η ελληνική ομάδα «παρέδωσε τα όπλα» μετά το γκολ που δέχτηκε. Ως συνέπεια της εμφάνισής της ήρθε και το δεύτερο γκολ των «λατσιάλι», πάλι από το Κόζακ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Χουχούμη και με πλασέ έκανε το 2-0.

Το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στην πρώτη φάση που δημιούργησε η Λάτσιο στα καρέ του Παναθηναϊκού πέτυχε και τρίτο γκολ, με την κεφαλιά του Φλόκαρι στο 58΄ από σέντρα του Ζάρατε (3-0).

Οι παίκτες του Πέτκοβιτς κατέβασαν τελείως...ταχύτητα στο τελευταίο ημίωρο, αλλά και πάλι δεν απειλήθηκαν από την ομάδα του Φερέιρα. Μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του «τριφυλλιού» το μέλλον του Φερέιρα στον πάγκο είναι εξαιρετικά αβέβαιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις...

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σοργκενχόφερ (Αυστρία)
Κίτρινες: Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Βελάσκες

ΛΑΤΣΙΟ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Μαρκέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ράντου, Γκονζάλες (67΄ Ερνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα (80΄ Λούλιτς), Ζαράτε, Κόζακ (76΄ Κλόζε), Φλόκαρι, Τσάνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα (78΄ Λαγός), Χουχούμης (59΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ (23΄ Πετρόπουλος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40