Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ 6.000.000 ΕΥΡΩ!!!

Aπίστευτα πράγματα αποκάλυψε το ΣΔΟΕ καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων ανακάλυψαν αγρότες με εικονικά τιμολόγια εκατομμυρίων, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις, ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις, ανεπάγγελτος με περιουσία έξι εκατ. ευρώ και δημοτικός υπάλληλος που είχε βάλει στην άκρη... 2,6 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ έπεσαν οι εξής:
Τέσσερις αγρότες στη Θήβα, οι οποίοι πήραν εικονικά τιμολόγια ύψους 5,467 εκατ. ευρώ.

Δεκαεπτά επιχειρήσεις, οι οποίες εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 65 εκατ. ευρώ. Σε αυτές περιλαμβάνονται διαφημιστικές εταιρείες, επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών, βιομηχανία ενδυμάτων, επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κατασκευαστική επιχείρηση και εργαστήριο ελευθέρων σπουδών .

Επίσης βρέθηκαν 19 επιχειρήσεις στις οποίες καταλογίσθηκαν σχετικές παραβάσεις γιατί πήραν και καταχώρησαν στα βιβλία τους εικονικά τιμολόγια ύψους 21,6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για επιχείρηση οδικών μεταφορών, βιομηχανία ενδυμάτων, εργολάβο οικοδομών, επιχείρηση catering, πρατήριο καυσίμων και επιχείρηση διακοσμήσεων .

Σε έξι επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες καταλογίσθηκαν παραβάσεις γιατί δεν εξέδωσαν φορολογικά στοιχεία για ποσά 5,5 εκατ. ευρώ που εισέπραξαν. Πρόκειται για ένα πλαστικό χειρουργό, έναν οδοντίατρο, ένα videoclub και άλλες τρεις επιχειρήσεις εμπορίας.

Ακόμη διαπιστώθηκε ότι γνωστή επιχείρηση κατασκευής κτιρίων και αγοραπωλησιών ακινήτων είχε ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων ύψους 12 εκατ. ευρώ.
Ενα από τα πιο τρανταχτά ευρήματα, όμως, ήταν ένας ανεπάγγελτος ο οποίος όμως διαπιστώθηκε ότι ασχολείτο με εισαγωγές και παραγγελίες αυτοκινήτων και δεν εξέδωσε φορολογικά στοιχεία ύψους 5.500.000 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή είχε προσαύξηση της περιουσίας του κατά 6 εκατ. ευρώ .

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου, κατοίκου Βούλας, ο οποίος, στο πλαίσιο του ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών διαπιστώθηκε ότι είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις 2,6 εκατ. ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί